#53 Jag är din quest marker i Scocco-medie-landskapet

Nöjesbladet och Scocco #1
Jag vet inte vilka idioter som sköter Mauro Scoccos marknadsföring men nya videon, Jag saknar oss, släpps alltså exklusivt på Aftonbladets webb-tv. Istället för Youtube, Aftonbladet. Istället för så stor spridning som möjligt, Aftonbladet, exklusivt. Istället för musik, förvirring.

Nöjesbladet och Scocco #2
Tidningen lyckas dessutom med konststycket att bara skriva två magra rader om nya skivan och istället blåsa upp Mauro Scoccos ovilja att medverka i TV4s Så mycket bättre... till en stor sak. Det utgör till och med artikelns rubrik. Minsta gemensamma nämnaren-journalistiken fortsätter.

Nöjesbladet och Scocco #3
Nöjesbladets Zandra Lundberg, hur stavar du ditt namn människa?, bloggar irriterat över Scoccos oförmåga att lista en enda kvinnlig deltagare i ett Så mycket bättre-dream team (LeMarc, Plura, Håkan, Winnerbäck och Andersson Wij). Och visst det är mossigt, men är det så jävla konstigt att man listar sina polare till ett program om handlar om att käka, dricka starkt och sjunga? Vem skulle inte göra det?

Nöjesbladet och Scocco #4
Marcus Larsson recenserar faktiskt nya singeln, det ska sägas. Antagligen euforisk över att få skriva om någonting annat än schlager.

Lokko och Scocco #1
Räddningen är dock Andres Lokkos blogg. Vackert och smärtsamt om musik och texter som kunde vara banala men är allt annat.

2 kommentarer:

lotta sa...

haha men visst har mauro grym prestationsångest? han kanske bara är glad att så få som möjligt ser videon...

förresten lokko och scocco. vilken rolig sak att säga.

Robin Leonard! sa...

Haha, kanske. Videon är jättelöjlig, snygga svartvita vinklar på gitarrer, förstärkare och skinnsoffor. Väldigt tillrättalagt och tråkigt.

Lokko och Scocco är väldigt rolig att säga, försökte komma på ett tredje rim men det gick sådär.